Bröllopsmässa i Västerås

Då var Bröllopsmässan på Stadshotellet i Västerås över för den här gången. Tusen tack till alla er blivande brudpar som besökte min monter. Även ett stort tack till mina medarbetare och min samarbetspartner Greenroom Blommor & Design som visade läckra brudbuketter i min monter. Den stora favoriten är den fräcka brudklänningen som är gjord av hönsnät som Sandra på Greenroom Blommor & Design smyckade med vackra vita blommor. Stommen tillverkade vi tillsammans i blomsterbutiken på Öster Mälarstrand en regnig kväll. Utomhus spöregnade det men inne i butiken där ångade kreativiteten så vi glömde både tid och rum. Hoppas att alla ni blivande brudar som fick goodiebags av mig gillade mina små gåvor. Pralinen som låg i vissa av goodiebagsen hade ett tryckt bröllopsfotografi på ovansidan och är tillverkat av Ampan på Slakteriet i Västerås. Det kan vara en tuff detalj till bordsdukningen. Hon hade även gjort den läskande Champagneflaskan i choklad som syns på flera bilder. Jag kan gott säga att Goodiebagsen gick åt med en rykande fart. Tack även till BröllopsGuiden som sponsrade oss med tidningar. Flera ”brides to be” blev jätteglada för tidningarna. Verkligen uppskattat. Klicka på read more knappen för att se fler bilder.bröllopsmässan-västerås-bröllopsfotograf-agnetagelinJag vill även trycka lite extra på erbjudandet om endast boudoirfotografering för alla kvinnor, oavsett om ni ska gifta er eller inte så är det en otroligt uppskattad gåva. Eller varför inte ge en boudoir till dig själv, ett minne för livet och för att boosta dig med. Tack åter igen alla ni. För er som inte känner mig som fotograf så märkte ni säkert när ni tittade på mina bilder att jag sätter engagemang och hjärta högt, min ambition är att fånga er kärlekssaga med min lins, föreviga den till er och skänka er starka och vackra minnen, en ovärderlig investering. Tveka inte att höra av er till mig per telefon 073 – 404 92 67 eller mail agneta.gelin@gmail.com om ni vill boka ett möte för närmare konsultation. Det är alltid kostnadsfritt och utan förpliktelser. Lev väl och jag hoppas på ett snart återseende. Glada hälsningar, Agneta Gelin.bröllopOch inte att förglömma ett stort TACK till Lindkvistfotolab som hjälpte mig med mina rollups och bilder. De är mina änglar. Även ett varmt tack till Magnus på Photoever som fixade så att alla mina stora coola fotoböcker hann fram i tid till mässan som arrangerades av Expo Mälardalen. Även tack till er som lyckades med ett toppen arrangemang. Och så förstås tack till Janne på Just nu Tryckeri som i sista minuten tryckte upp min prislista. Sedan en sak till. Det var roligt att träffa alla andra utställare och att knyta nya kontakter. Ett spännande samarbete med en utställare kommer att ske inom snar framtid så blivande brudpar kika in på sidan då och då. Detta vill ni inte missa. Enjoy. greenroom-blommorochdesign-florist-västerås-bröllop-agnetagelinweddingfayre

boudoir-rollup-bröllopsfotograf

bröllopsmässan-stadshotellet-västerås

greenroom-blommor-design-östermälarstrand-västerås

bröllopsfotograf-agneta-gelin

bröllopstårta

catwalk-brudklänningar-ruths-bröllopsgården

bröllopsgården-ruths-bröllopsfotograf-agneta-gelin

bröllopsmässan-västerås-jan-johansen

brudklänningar

Posted on by agni Posted in Bröllop / Wedding, Företag / Business

Add a Comment