Miss Gelin Interiör inspirerar

Miss Gelin Interiör inspirerar med ännu fler detaljer ifrån ett hem. Den här gången är det en liten lägenhet på 45 kvm som besökts. Det är alltid lika spännande att komma till ett hem där designen på bokhyllor varierar. Böcker och tidskrifter av olika slag kan avslöja mycket om våra intressen. Jag tycker att det är fascinerande. Detaljerna i våra hem som utgör en viss inredningsstil berättar tillsammans med arkitekturen och interiören på bostaden en historia. Utan detaljerna skulle det inte bli en helhet. I det här hemmet blandas betong med glas. Stål med trä. Skulpturerna i gips och lera är gjorda av mig Agneta Gelin. Färgskalan går i de ljuvaste vita tonerna mot grått och svart för att sedan möta klara starka färger utan att färgerna tar överhanden. Den lilla Gustavianska soffan är nymålad och väntar på att bli omklädd i ett korallrött tyg ifrån Designers Guild. Tyget syns på soffans ryggstöd. Den lilla soffan är inköpt på Antik Harry i Uddevalla. Antik Harry är ett måste om ni är på Västkusten. Rolf som äger den stora butiken med tre våningar antikviteter är jättetrevlig. Han har i stort sett allt. När jag bodde i Uddevalla köpte jag massor med möbler av honom när jag drev en butik där som hette: Miss Gelin Interiör & Tapetserarverkstad.

Patchwork mattan är köpt hos Mattbolaget i Västerås. Peter med personal är otroligt kunniga på mattor. Just den här patchwork mattan är unik med sina starka färger. Zebramattan som syns längre ner på bilderna är även den köpt på Mattbolaget. Det är en kohud med ett tryckt zebra mönster. Att två mattor med så olika mönster kan harmoniera så vackert i samma rum är mattkonst tycker jag. Den coola lampan till vänster finns hos butiken Baldershage i Göteborg. Den stora glödlampan Frama kommer ifrån Inredningsbutiken Artelleriet.

De fräcka röda blommiga bootsen kommer ifrån Mexicana. De finns att köpa hos Milk and Honey. Bootsen finns i flera färger och går även att köpas på Global Living i Västerås. Betongplattorna på bordet är ifrån butiken Marrakech. Här kan du läsa mer om Marrakech butiken. Övriga inredningsdetaljer kommer ifrån Norrgavel, Design House, Tove Adman, String, Ljusstaken Raw Light har Angelica Linderum designat. Finns även att köpa hos inredningsbutiken Store i Västerås. Det Kommer snart ett blogginlägg om Store här på bloggen så följ den med spänning. Tills dess, välkommen att inspireras av det här hemmet. Har du ett hem som du vill få fotograferat och visat på min blog? Maila mig. Enjoy.


Posted on by agni Posted in Arkitektur, Colour, Företag / Business, Hem, Interior

Add a Comment