Miss Gelin Dream

Här är några inspirationsbilder från några stajlade fotograferingar som jag regisserat och fotograferat samt sytt kläderna till. Fick för mig att : visst sjutton gifte man sig i svarta klänningar på 1800-talet så varför inte stajla en brud i en svart dress. Och sedan visa motsatsen, att stajla samma tjej i en romantisk chic bohemisk klänning. Hittade några fina spetslinnen på loppis, klippte sönder de, sydde som hastigast ihop de och vips så blev det underbara klänningar. OCH varför inte gifta sig i vit kostym med vingar. Efter att ha arbetat som bröllopsfotograf i många år så förundras jag ofta av hur styrda vi tjejer är av den ”vita klänningen” och av erfarenhet vet jag att många brudpar är så rädda över vad människorna på bröllopet ska tycka och tänka om deras kläder istället för att våga leva sin dröm och fantasi. Kanske är det därför som jag ofta vill visa andra bröllopsbilder. Be yourself and follow your dreams. Det är ingen annan en du som lever ditt liv, våga var dig själv. Create your own fairytale.

De vackra bröllopsbuketterna har min kollega på Greenroom blommor & design gjort. Tillsammans har vi valt ut blommorna utefter färgerna på klänningarna och årstid. Vissa blommor finns inte vissa tider på året. Ett litet tips till er som ska gifta sig.

[column size=”1-2″] [/column]

[column size=”1-2″ last=”1″] [/column]

[column size=”1-2″] [/column]

[column size=”1-2″ last=”1″] [/column]

Stajlade även ett brudpar för Svanå Bruk i somras. Svanå Herrgård grep tag i mig när jag var där. Det ligger så vackert och pittoreskt. I bilen hem såg jag framför mig hur brudparet skulle se ut. Åkte på loppis dagen efter mitt besök där och hittade brudgummens kläder direkt. Därefter letade jag i mina rekvisita lådor efter en top för bruden. Hittade en med vacker spets som jag sydde om och sydde dit små armar på. Tog sedan tyll från en annan klänning som jag redan hade använt. Och vips blev det en klänning som jag visste skulle bli perfekt för min vision. Så enkelt. Greenroom blommor & design gjorde buketten och hårkransen. En av mina andra kollegor som jag samarbetar med gjorde make up och hår.

[column size=”1-2″] [/column]

[column size=”1-2″ last=”1″] [/column]

[column size=”1-2″] [/column]

[column size=”1-2″ last=”1″] [/column]

[column size=”1-2″] [/column]

[column size=”1-2″ last=”1″] [/column]