Romantisk gravid fotografering

gravidfotografering-agnetagelinAlldeles nyligen hade jag en romantisk gravidfotografering i det underbara kvällsljuset utanför min lägenhet. För ett år sedan gifte sig S & K och nu väntar de ”the beauty of life”. Jag älskar att fotografera i kvällsljus och nära vattnet. För några år sedan var jag i Abisko och fotograferade natur med ett gäng duktiga naturfotografer. Fotograferna Magnus Lindbom och Patrik Larsson anordnade då workshops tillsammans och med på den här resan var även Naturfotografen Hans Strand. När vi vandrade i detta mäktiga landskap berättade Hans Strand lite om hur han fotograferade och använde sig av ljuset. En mening som han sa och som har nästlat sig fast hos mig sedan dess är denna: Titta runt omkring er. Oftast finns vackra motiv mitt framför näsan på er och runt omkring där ni bor. Han visade b.la en bild som han tagit i ett kärr nära hans hem. Bilden var fantastisk och såg ut som att den var tagen i de djupaste skogarna. Varje dag när jag är ute med min älskade hund så går jag på en grusväg intill vattnet. Där växer ogräset sig högre och högre för varje dag. Tistlarna är så höga nu att man får passa sig så de inte sticker en. Det är så läckert. Plötsligt en dag när jag gick där klingade orden från Hans Strand i mitt huvud och jag kom på idéen att det var just där jag skulle fotografera en gravidfotografering. Så Tack till alla härliga inspiratörer där ute och tack S & K för att jag får visa era bilder på min blogg. Se fler bilder genom att klicka på READ MORE. Enjoy.
fotograf-agnetagelingravidfoto-fotograf-agnetagelin


fotografagnetagelin
östermälarstrand-västerås-agnetagelinPosted on by agni Posted in Student / Family

Add a Comment