Sensuell Romantisk Lingerie till ditt bröllop


Överraska din älskling med något som han inte förväntar sig. En kärleksgåva med dig på bild i sensuella underkläder. Föreviga hans passion till dig. Låt dig fotograferas i vacker lingerie. Jag älskar fina underkläder. Speciellt de från Victora Secret. Mycket därför att trosorna är så sköna och formar sig efter kroppen. Det spelar ingen roll om man har lite mage som jag har. Jag är naturlig och min kropp duger gott trots övervikt. Jag tycker verkligen att alla vi kvinnor skulle våga låta sig fotograferas i romantiska underkläder. Det är balsam för själen att se hur vackra vi är oavsett hur vi ser ut. Bilderna blir outstanding bara därför vi alla är unika var och en i vår egen kropp. Tack till er alla för att jag får visa er intima gåva här på min blogg.

Posted on by agni Posted in Bröllop / Wedding, Budoir / Romance

Add a Comment