Sensuell Romantisk Lingerie till ditt bröllop


Sensuell romantisk lingerie till ditt bröllop. Bästa presenten till brudgummen. Föreviga hans passion till dig. Överraska din älskling med något som han inte förväntar sig. En kärleksgåva med dig på bild i sensuella underkläder. Lingerie, boudoir, secret box eller kärleksgåva. Så kallar många en sådan fotografering. Jag älskar vackra underkläder. Speciellt de från Victoria Secret. Mycket därför att trosorna är så sköna och formar sig efter kroppen. Det spelar ingen roll om man har lite mage som jag har. De är lika fina som på de anorektiska modellerna. Jag är naturlig och min kropp duger gott trots 10 kg:s övervikt. I somras öppnade Victoria Secret på Arlanda Flygplats. Nu finns de även på Landvetter. Överlycklig blev jag för det och sist gång jag reste kunde jag inte låta bli att shoppa ett par fina och coola trosor ifrån VS. Många av mina blivande brudar som jag fotograferade i somras hade underkläder från Victoria Secret. Jag tycker verkligen att alla vi kvinnor skulle våga låta sig fotograferas i romantiska underkläder. Det är balsam för själen att se hur vackra vi är oavsett hur vi ser ut. Bilderna blir så fina. Se här en sneak peek från några av mina blivande brudars boudoirfotograferingar. Tack till er alla för att jag får visa er intima gåva här på min blogg. Låt er även inspireras här nedan av en liten film från VS Fashion Show 2013. Se fler bilder under Read More.Posted on by agni Posted in Bröllop / Wedding, Budoir / Romance

Add a Comment