Bröllop dukning tema vintage 3

Innehåller reklamlänkar: Badelunda Kyrkskola, Tängsta gård, Greenroom blommor & design

Bröllopsfoto dukning tema avsnitt 3 av 5. Att välja ett TEMA för bröllopet underlättar mycket, speciellt då ni kommer till delen att dekorera lokalen och att duka borden. Oavsett om ni dekorerar själva eller inte så blir resultatet så fint när det finns en röd tråd igenom hela dagen. Bilderna som ni kommer att få se här är från två riktiga bröllop med vintage tema, där det ena brudparet lejde bort sin dukning och det andra brudparet dukade själva. De första bilderna är från Badelunda kyrkskola och det brudparet hade hjälp med dukning och dekoration. Deras tema var vintage med beige och guld. Det här brudparet hade lagt små gåvor till sina föräldrar bredvid tallrikarna som var en del i dukningen. De hade även skrivit små citat som en del av bordsdukningen. Ett enkelt sätt att glädja gästerna och skapa roliga samtalsämnen när alla sätter sig till bords. Bilderna på dukningen i ladan är från en vackert bröllop på Tängsta gård, där brudparet dukade och dekorerade själva med hjälp av övriga familjemedlemmar.

bröllopsfotograf-agnetagelin-västerås
Bilderna som ni ser här nedan är från ett bröllop på Tängsta gård där festlokalen var en lada. Deras tema var grönt och murgröna. Detaljer är viktiga när ni planerar inför bröllop. I mitt först blogginlägg om dukning ”bröllopsfoto dukning 1” skrev jag att många brudar sitter och tittar på Pinterest och hämtar inspiration därifrån. Det är så bra att Pinterest finns. Däremot glömmer många bort och många vet inte heller att de flesta bröllopsdukningarna på många bilder som visas där är stajlade inspiration bilder. Ju mer ni dekorerar er festlokal med små detaljer desto vackrare bilder. Det som inte finns hamnar inte på bild. Brudparet som gifte sig på Tängsta gård hade verkligen dekorerat lokalen in i minsta detalj. Här användes det massor med julgransbelysning, trädgrenar, stockar, spets, juteväv och linne. När ni dekorerar med julgransbelysning så blir det fräcka bilder när mörkret infaller. Jag kommer i nästa avsnitt ”bröllopsfoto dukning” avsnitt 4 visa er bilder på dukningar från några av mina bröllop där brudparen har valt slott, herrgårdar, Västerås Stadshotell och Hahrska Palazet som sina festlokaler.


bröllopsfotograf-västerås

bröllop-tängstagård-agnetagelin

agnetagelin-bröllopsfotograf-västerås
Kommentarer

Ett svar till ”Bröllop dukning tema vintage 3”

  1. […] det. Det kan vara ett färgtema eller som här ett skärgårdstema. Jag kommer i nästa avsnitt: Bröllopsfoto dukning Tema 3 visa er bilder från ett annat bröllop med ett utvalt tema och berätta mer om fördelarna med […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *